Куряче філе із грибами у горщику
- Філе куряче 700 г
- Гриби (свіжі) 500 г
- Картопля 15 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Майонез 1 упак.
- Масло вершкове (олія)
- Зелень
Відварити гриби.
Налити в каструлю води з таким розрахунком, щоб, коли покласти туди гриби, вони були трохи покриті водою; довести воду до кипіння, посолити трохи і відварити гриби під закритою кришкою хвилин 5-10, щоб вони трохи зменшилися у розмірах. Гриби викласти на тарілку й дати трохи охолонути.
У горщики на дно налити трохи оливкової або соняшникової олії або покласти шматочок вершкового масла.
Нарізати куряче філе на невеликі шматочки і розкласти по горщиках, посолити і поперчити, можна трохи перемішати з олією, щоб шматочки філе під час приготування не злиплися. Цибулю дрібно нашаткувати і половиною цибулі посипати філе, розрізати гриби на чотири частини, якщо вони великі, якщо зовсім маленькі можна покласти цілими і теж розкласти по горщиках, зверху посипати рештою цибулі. Картоплю очистити, нарізати середніми кубиками і розкласти по горщиках. Знову посолити, поперчити і полити все майонезом.
Налити в горщики грибний відвар, приблизно до половини горщика, можна трохи більше, і відправити горщики у гарячу духовку. Готовність горщиків визначати по готовності картоплі. Готову страву посипати зеленню.
Безумно вкусные рецепты блюд - рецепт сирника з маком. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Лазанья рецепт высоцкаяКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Сытный салат с Курицей и сыром рецептПриготовьте полезный горячий салат с Курицей и яблоками без майонеза
кулинарные рецепты с фотографиями домашняя кухня
Мультиварка Philips - рецепты пошагово с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter