Куряче філе із чорносливом
842
інгредієнти:
- Філе куряче 500 г
- Чорнослив (без кісточок, кисло-солодкий) 20 шт.
- Сметана 200 г
Куряче філе нарізати кубиками 1,5-2 см, посолити, поперчити, обсмажити на олії до золотистої скоринки. Чорнослив промити, можна замочити в окропі на 10 хвилин, розрізати кожну ягоду на 4 частини. В обсмажене філе додати чорнослив і сметану, перемішати. Тушкувати на невеликому вогні 3-5 хвилин. Подавати можна із картоплею.
Рецепты без выпечки с фотоКулинарные рецепты
рецепт салата с морепродуктами
Рецепты салатов с креветками с фотографиямиРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт приготовления салат мимозаУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
recepti.biz.ua коллекция кулинарно-домашних сайтов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі