Куряче філе фаршироване абрикосами із сиром
1206
інгредієнти:
- Філе куряче 1 кг
- Абрикоса консервована 800 г
- Сир твердий 150 г
- Сіль, перець
- Спеції
- Олія рослинна
Куряче філе посолити, поперчити, додати спеції і залишити на 20-30 хвилин.
Сир натерти на дрібній тертці.
Філе надрізати уздовж (не до кінця).
Розгорнути, щоб шматочок став ширше.
На кожен шматочок філе покласти 2-3 половинки абрикоси.
Посипати сиром.
Згорнути рулетик і закріпити зубочисткою.
Рулетики обсмажити на олії з усіх боків.
Решту абрикос порізати соломкою.
Додати порізані абрикоси і абрикосовий сік до філе, тушкувати 25-30 хвилин.
На гарнір рис.
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Вкусные рецепты с фото: пирог из тыквы. Тыква Горлянка бронза.
Как приготовить летний салат - салаты с апельсинами рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі