Куряча відбивна у льєзон з кунжутом
- Філе куряче
- Яйце
- Борошно
- Сіль
- Перець
- Кунжут
- Олія
Філе розділити на дві частини. Відбити злегка. Посолити, поперчити.
Приготувати льєзон. Збити добре яйце, додати трохи борошна. Посолити, поперчити. Для гарного кольору можна додати шафран або червону солодку паприку. Поставити на кілька хвилин у холодильник.
Обмочити відбивну у льєзоні, викласти на гарячу сковороду з олією. Обсмажити. Зверху (у сковороді) рясно посипати кунжутом. Перевернути, зменшити вогонь (щоб кунжут не підгорів) і обсмажити з іншого боку. Час обсмажування 5-7 хвилин з обох сторін. Подавати зі спагеті.
Украшение тортов: рецепты украшения для тортов.
Простые рецепты блюд: рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Невероятно вкусные рецепты блюд.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепти холодних закусок з фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты с морепродуктов рецепты. Рецепты Приготовления.
Салат каперсы. Салат с каперсами.
Рецепты приготовления счастья - рецепты пошагово с фото. Диета: рецепты для похудения.
Картошка В Мультиварке Рецепты: салаты с фото.
Праздничные блюда рецепты мясные тут
Индийская кухня пажитник рецепты. Индийская кухня (рецепты, факты, статьи.
Способы приготовления салата мимоза. Салат мимоза сыра.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter