Куряча симфонія
- Стегно куряче 6 шт.
- Картопля 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Морква 1 шт.
- Карі
- Куркума
- Майоран
- Материнка
- Перець
- Розмарин
- Коріандр
- Сіль
Стегенця помити, обсушити і посипати усіма спеціями, мінімум за 4 години.
Картоплю очистити, нарізати і відварити хвилин десять, дати охолонути.
На суху сковороду насипати трохи різних спецій, нагріти і як тільки піде запах спецій, налити олію, покласти стегенця шкірою донизу.
Щоб вони добре просмажилися, набрати у відповідну каструлю води, і поставити на стегенця, як прес, смажити таким способом до золотистої скоринки.
Картоплю та інші овочі покласти на деко, присипати спеціями і полити оливковою олією, перемішати.
Викласти стегенця на овочі.
Запікати у розігрітій до 200-210 градусів духовці 35-45 хвилин, при бажанні перевернути стегенця та дати ще 15-20 хвилин з іншого боку.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепти до нового року.
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты Приготовления: новые рецепты салатов с фотографиями.
Как приготовить летний салат - рецепты салатов на новый год с фотографиями.
Как приготовить вкусный шашлык: медовик рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter