Куряча шкірка
- Курка 1 шт.
- Печінка куряча 300 г
- Крупа манна 2 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Жир
- Бульйон
- Перець чорний
- Сіль
Фарш. Манку гарно перетерти із дрібно нарізаним курячим жиром, додати дрібно нарізану ріпчасту цибулю, сіль, перець і все добре перемішати. Ввести дрібно нарізану печінку.
Фаршем наповнити курячу шкірку, зашити її і варити в курячому бульйоні на невеликому вогні 30-40 хвилин. Потім витягнути з бульйону, дати рідині стекти і обсмажити на курячому жиру.
Купить кондитерку - как испечь грильяжный торт. Грильяжный торт, недорого! Жми.
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Мясные салаты с ананасомВНИИ мясной промышленности. Мясные консервы. Производство мясной продукции
http://recepti.biz.ua подкиньте рецепт салата с морепродуктами
Рецепты Приготовления - салатики рецепты новинки. Рецепты с малиной.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт пампушек с фото.
Готовим со вкусом - рецепт салата мимоза с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter