Куряча піджарка у яблучно-медовому маринаді

ДРУГІ СТРАВИ
662 Куряча піджарка у яблучно-медовому маринаді
Фото - Куряча піджарка у яблучно-медовому маринаді
інгредієнти:
  • Стегно куряче 3 шт.
  • Яблуко 2 шт.
  • Паста томатна 2 ст.л.
  • Мед (рідкий) 2 ст.л.
  • Олія рослинна
  • Паприка (мелена)
  • Перець чилі (мелений)
  • Перець чорний (мелений)
  • Насіння кунжуту 2 ст.л.
  • Сіль

Куряча піджарка в яблучно-медовому маринаді інгредієнти Зрізати зі стегенець м'ясо, нарізати довгими тонкими смужками.

Куряча піджарка в яблучно-медовому маринаді Яблука очистити і натерти на дрібній тертці.

фото Куряча піджарка в яблучно-медовому маринаді Додати у яблука мед, томатну пасту і спеції, влити кілька ложок олії, посолити, перемішати. Це маринад.

Куряча піджарка в яблучно-медовому маринаді стегенце курячий Викласти у маринад м'ясо, перемішати і поставити у холодильник на годину.

Куряча піджарка в яблучно-медовому маринаді Яблуко Обсмажити на олії, на сильному вогні, 15-20 хвилин.

Перекласти у посудину, в якій подавати, посипати зверху кунжутом.

Начинки на пиццуначинки на пиццу

Перепела жареные в мультиваркеперепела жареные

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter