Куряча піджарка у яблучно-медовому маринаді
662
інгредієнти:
- Стегно куряче 3 шт.
- Яблуко 2 шт.
- Паста томатна 2 ст.л.
- Мед (рідкий) 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Паприка (мелена)
- Перець чилі (мелений)
- Перець чорний (мелений)
- Насіння кунжуту 2 ст.л.
- Сіль
Зрізати зі стегенець м'ясо, нарізати довгими тонкими смужками.
Яблука очистити і натерти на дрібній тертці.
Додати у яблука мед, томатну пасту і спеції, влити кілька ложок олії, посолити, перемішати. Це маринад.
Викласти у маринад м'ясо, перемішати і поставити у холодильник на годину.
Обсмажити на олії, на сильному вогні, 15-20 хвилин.
Перекласти у посудину, в якій подавати, посипати зверху кунжутом.
Начинки на пиццуначинки на пиццу
Перепела жареные в мультиваркеперепела жареные
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі