Куряча підлива "Ностальгія"
- Курка
- Морква 2 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Вода 2 л
- Борошно 1 ст.л.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Сіль
- Перець горошком 6 шт.
- Лавровий лист 3 шт.
- Часник 1 зуб.
- Базилік, петрушка, кінза
Частини курки помити і відварити бульйон як на суп, але трохи довше, щоб курочка розварилася.
Нарізати цибулю півкільцями і морквину кружечками. Обсмажити все на сковорідці на рослинній олії.
Вийняти курку (шкіру зняти) і нарізати на дрібні шматочки. Покласти нарізану курку у бульйон. Залишити тільки частину бульйону.
Додати у каструльку обсмажені цибулю і морквину, борошно і приправи, сіль та томатну пасту.
Перемішати, тушкувати ще хвилин 10.
Подавати із рисом, пюре або гречкою.
recepti.biz.ua рецепт приготовления плова
Салати з сардиноюсалати з сардиною
ТутКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
ЗдесьРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепт домашний майонез в блендереРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter