Куряча підлива "Ностальгія"

ДРУГІ СТРАВИ
704 Куряча підлива "Ностальгія"
Фото - Куряча підлива
інгредієнти:
  • Курка
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Вода 2 л
  • Борошно 1 ст.л.
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець горошком 6 шт.
  • Лавровий лист 3 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Базилік, петрушка, кінза

Частини курки помити і відварити бульйон як на суп, але трохи довше, щоб курочка розварилася.

 

Нарізати цибулю півкільцями і морквину кружечками. Обсмажити все на сковорідці на рослинній олії.

Вийняти курку (шкіру зняти) і нарізати на дрібні шматочки. Покласти нарізану курку у бульйон. Залишити тільки частину бульйону.

Додати у каструльку обсмажені цибулю і морквину, борошно і приправи, сіль та томатну пасту.

Перемішати, тушкувати ще хвилин 10. 

Подавати із рисом, пюре або гречкою.

recepti.biz.ua рецепт приготовления плова

Салати з сардиноюсалати з сардиною

ТутКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт

ЗдесьРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Рецепт домашний майонез в блендереРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter