Куряча печінка зі сливовою підливою
- Печінка куряча 500 г
- Слива 200 г
- Борошно 2 ст.л.
- Вино біле напівсолодке 200 мл
- Цукрова пудра 4 ст.л.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Олія рослинна
- Сіль, перець
Сливи вимити, нарізати невеликими шматочками, видаливши кісточку. Помістити у сотейник, влити вино і довести до кипіння. Готувати без кришки на середньому вогні до випаровування вина наполовину.
Додати цукрову пудру. Перемішати і готувати 5 хвилин.
Покласти вершкове масло, перемішати, зняти з вогню і залишити у теплому місці.
Печінку вимити, ретельно обсушити і обваляти у борошні. Обсмажити у розігрітій олії 8 хв. Посолити, поперчити.
Перекласти на тарілку і полити сливовою підливою.
Консервация овощей и фруктов. Консервация овощей.
Рецепты вторых блюд из рыбы. Рецепты блюд из мяса и рыбы.
Рецепт Бисквита В Мультиварке: рецепти гарячих страв. Готовим дома. Рецепты с фото.
Кулинарные рецепты с фотографиямиРецепты всевозможных диет. Кулинарная энциклопедия
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter