Куряча печінка зі сливовою підливою

ДРУГІ СТРАВИ
692 Куряча печінка зі сливовою підливою
Фото - Куряча печінка зі сливовою підливою
інгредієнти:
  • Печінка куряча 500 г
  • Слива 200 г
  • Борошно 2 ст.л.
  • Вино біле напівсолодке 200 мл
  • Цукрова пудра 4 ст.л.
  • Масло вершкове 1 ст.л.
  • Олія рослинна
  • Сіль, перець

Куряча печінка з сливової підливою інгредієнти Куряча печінка з сливової підливою

фото Куряча печінка з сливової підливою Куряча печінка з сливової підливою Куряча печінка

Сливи вимити, нарізати невеликими шматочками, видаливши кісточку. Помістити у сотейник, влити вино і довести до кипіння. Готувати без кришки на середньому вогні до випаровування вина наполовину.

Додати цукрову пудру. Перемішати і готувати 5 хвилин.

Покласти вершкове масло, перемішати, зняти з вогню і залишити у теплому місці.

Печінку вимити, ретельно обсушити і обваляти у борошні. Обсмажити у розігрітій олії 8 хв. Посолити, поперчити.

Перекласти на тарілку і полити сливовою підливою. 

 

Консервация овощей и фруктов. Консервация овощей.

Рецепты вторых блюд из рыбы. Рецепты блюд из мяса и рыбы.

Рецепт Бисквита В Мультиварке: рецепти гарячих страв. Готовим дома. Рецепты с фото.

Кулинарные рецепты с фотографиямиРецепты всевозможных диет. Кулинарная энциклопедия

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter