Куряча печінка зі сливами і медом
- Печінка куряча 600 г
- Соус соєвий 3 ст.л.
- Слива свіжа 15 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Мед 2 ст.л.
- Перець чилі
- Олія рослинна
Печінку промити і замаринувати в соєвому соусі години на дві.
Цибулю ріпчасту порізати і трохи обсмажити в рослинній олії.
Додати печінку із соєвим соусом (маринадом) і тушкувати, доки не перестане виділятися сукровиця.
У печінку додати сливу, розрізану на 2 частини, мед і перець чилі.
Продовжити тушкувати, доки слива не перетвориться у кашку.
Подавати з будь-яким гарніром.
Рецепты без выпечкиРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепт борща украинскогоКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Мультиварка Рецепты Творожен - рецепт пончики с чесноком. Очень вкусные пончики.
Выращивание грибов дома: консервация грибов рецепты.
Рецепты с малиной: фруктовые десерты рецепты с фото.
Украшение для тортов из крема. Мастики и кремы для украшения тортов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter