Куряча печінка, запечена з вишнею
- Печінка куряча 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Вишня (заморожена, без кісточок) 1 скл.
- Сметана 200 г
- Сир твердий 200 г
- Зелень
- Оцет (бальзамічний, винний або вино)
Курячу печінку обсмажити злегка на олії, приправивши сіллю і перцем. Печінку вийняти із сковороди, і там же обсмажити нарізану півкільцями цибулю і дрібно нарізаний часник. Додати трохи бальзамічного оцту або вина, трохи протушкувати. Форму змастити вершковим маслом або маргарином, викласти печінку, зверху - обсмажені цибулю з часником, залити сметаною, зверху рівномірно розподілити вишню. Посипати тертим сиром і зеленню. Випікати до утворення рум'яної скоринки на сирі.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салаты новинки рецепты.
Как приготовить вкусный шашлык - бите скло десерт рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепты праздничных блюд с фотографиямиРецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Готовим со вкусом - буряк салат рецепт. Простые рецепты вкусных салатов.
Торт сладкоед медовик. Как испечь торт медовик.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter