Куряча печінка, запечена з вишнею

ДРУГІ СТРАВИ
988 Куряча печінка, запечена з вишнею
Фото - Куряча печінка, запечена з вишнею
інгредієнти:
  • Печінка куряча 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Вишня (заморожена, без кісточок) 1 скл.
  • Сметана 200 г
  • Сир твердий 200 г
  • Зелень
  • Оцет (бальзамічний, винний або вино)

Курячу печінку обсмажити злегка на олії, приправивши сіллю і перцем. Печінку вийняти із сковороди, і там же обсмажити нарізану півкільцями цибулю і дрібно нарізаний часник. Додати трохи бальзамічного оцту або вина, трохи протушкувати. Форму змастити вершковим маслом або маргарином, викласти печінку, зверху - обсмажені цибулю з часником, залити сметаною, зверху рівномірно розподілити вишню. Посипати тертим сиром і зеленню. Випікати до утворення рум'яної скоринки на сирі. 

 

салаты из жареных грибов

Рецепты быстрой и вкусной диеты: салаты новинки рецепты.

Как приготовить вкусный шашлык - бите скло десерт рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.

Рецепты праздничных блюд с фотографиямиРецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео

Готовим со вкусом - буряк салат рецепт. Простые рецепты вкусных салатов.

Торт сладкоед медовик. Как испечь торт медовик.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter