Куряча печінка, запечена у клярі
- Печінка куряча 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Соус соєвий 2 ст.л.
- Кінза 0.5 пуч.
- Сіль
- Паприка
- Борошно 2 ст.л.
- Яйце 2 шт.
- Вода 2 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Печінку добре промити, скласти у глибоку ємність, трохи посолити, залити соєвим соусом, цибулю нарізати півкільцями, додати до печінки.
У кінзи відірвати маленькі гілочки, додати до печінки, сіль, чорний перець, паприку.
Все добре перемішати і залишити маринуватися на час, доки готується кляр.
Для кляра яйця, борошно збити до отримання однорідної маси, розбавити водою, додати сіль, чорний перець, паприку.
Залити печінку кляром, перемішати.
Налити у розігріту сковороду олію і вилити печінку разом із кляром на розпечену сковороду. Смажити на великому вогні з одного боку не більше 2-3 хв, щоб печінка не стала сухою і жорсткою, до отримання золотистого кольору, потім частинами перевернути на інший бік і теж смажити до золотистого кольору.
Производство Черной Икры - холодные закуски с красной икрой.
Салат с жареными грибами и яйцами рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
Легко готовящиеся блюда из мяса и картофеля www.recepti.biz.ua
Рецепт салат морепродуктовКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт: Салат АнанасМясных, фруктовых и экзотических салатов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter