Куряча печінка, запечена у клярі

ДРУГІ СТРАВИ
1531 Куряча печінка, запечена у клярі
Фото - Куряча печінка, запечена у клярі
інгредієнти:
  • Печінка куряча 300 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Соус соєвий 2 ст.л.
  • Кінза 0.5 пуч.
  • Сіль
  • Паприка
  • Борошно 2 ст.л.
  • Яйце 2 шт.
  • Вода 2 ст.л.
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія рослинна

Куряча печінка, запечена в клярі інгредієнти Печінку добре промити, скласти у глибоку ємність, трохи посолити, залити соєвим соусом, цибулю нарізати півкільцями, додати до печінки.

Куряча печінка, запечена в клярі У кінзи відірвати маленькі гілочки, додати до печінки, сіль, чорний перець, паприку.

Все добре перемішати і залишити маринуватися на час, доки готується кляр.

фото Куряча печінка, запечена в клярі Для кляра яйця, борошно збити до отримання однорідної маси, розбавити водою, додати сіль, чорний перець, паприку.

Залити печінку кляром, перемішати.

Куряча печінка, запечена в клярі Печінка куряча Куряча печінка, запечена в клярі Цибуля ріпчаста

Налити у розігріту сковороду олію і вилити печінку разом із кляром на розпечену сковороду. Смажити на великому вогні з одного боку не більше 2-3 хв, щоб печінка не стала сухою і жорсткою, до отримання золотистого кольору, потім частинами перевернути на інший бік і теж смажити до золотистого кольору.

Куряча печінка, запечена в клярі Соус соєвий

 

Производство Черной Икры - холодные закуски с красной икрой.

Салат с жареными грибами и яйцами рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов

Легко готовящиеся блюда из мяса и картофеля www.recepti.biz.ua

Рецепт салат морепродуктовКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепт: Салат АнанасМясных, фруктовых и экзотических салатов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter