Куряча печінка з овочами
- Печінка куряча 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський (червоний) 0.5 шт.
- Горошок зелений (заморожений) 100 г
- Томатна паста 1 ст.л.
- Борошно пшеничне
- Олія рослинна
- Сіль
- Спеції
- Часник 1 зуб.
Курячу печінку розрізати на дві половинки, видаливши жир. Обваляти у борошні і тушкувати 10 хвилин. Потім додати 3/4 склянки бульйону або води, томатну пасту, сіль, спеції і тушкувати ще хвилин 5-7 під кришкою до готовності. У кінці додати зубчик часнику.
Нарізати дрібно цибулю, моркву і перець. Спасерувати на сковороді під кришкою, додавши трохи води (хвилин 10).
Хвилин 5-7 проварити зелений горошок.
З'єднати печінку з овочами і викласти на тарілку. На гарнір відварений рис.
Салаты из брокколи рецепты с фото диетическиеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты салатов на любой вкус: салати з ананасом. Осетинские пироги на заказ.
www.recepti.biz.ua рецепты французские десерты
recepti.biz.ua рецепты новогодних блюд фото
Рецепты В Мультиварке Рецепты: салат з свинячим язиком. Крабовый Салат. Рецепты.
Рецепты морепродукты салатыКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Как приготовить вкусный шашлык - крем для торта для украшения. Детские торты. Акция.
Вкусные Рецепты В Мультиварке - мимоза салат. Салат Мимоза недорого.
Как приготовить летний салат: рецепты салатов с каперсами. Рецепты салатов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter