Куряча печінка з овочами
- Печінка куряча
- Лимон 1 шт.
- Сіль
- Цукор
- Кабачoк 1 шт.
- Перець болгарcький (половинки червоного і жовтого) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста (маленька) 1 шт.
- Коньяк (віскі)
- Томатна паста 1 ст.л.
Печінку промиваємо в холодній воді, за допомогою рушника прибираємо зайву вологу, від цього вона залишиться соковитою. Тепер печінку можна почистити. Жовчні міхури обов'язково потрібно видалити, інакше жовч зіпсує весь смак печінки, і гіркий смак уже нічим не виведеш. Щоб потрошки стали ще більш ніжними, їх треба замаринувати. Трохи лимону, солі і цукру. Нехай печінка поніжиться в маринаді 10 хвилин.
Гарнір. Підійдуть будь-які хрусткі овочі. Буде смачніше, якщо нарізати їх великими шматочками.
Потім злегка обсмажити. Овочі повинні бути напівсирі.
Тим часом печінка промаринувалася. Трішки обсмажити. Якщо потрошки пересмажити, вони будуть жорсткими. Буквально 2 хвилини на сковороді - якнайкраще. А щоб надати їй ще більш пікантний смак, додаємо крапельку коньяку і підпалюємо.
Даємо печінці трохи охолонути й подаємо на стіл разом з овочами.
Можна прикрасити зеленню.
Кулинарные рецепты от Tramontina: мясные салаты с грибами. Рецепты салатов на любой вкус.
Новогодние праздничные блюда. Новогодний праздничный стол какие блюда готовить в год свиньи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter