Куряча печінка з картоплею і шинкою
- Печінка куряча 350 г
- Шинка 175 г
- Картопля 350 г
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Маслo вершкове 25 г
- Часник 1 зуб.
- Петрушкa
- Перець чорний
- Сіль
Обсмажити у сковороді на рослинній олії порізану кубиками шинку протягом 2-3 хвилин. Викласти зі сковороди і відставити.
Обсмажити у цій же сковороді дрібно порубаний часник 1-2 хвилини, додати вершкове масло і обсмажити порізану шматочками курячу печінку. Печінку потрібно смажити 3-4 хвилини.
Додати до печінки очищену і порізану великими кубиками картоплю (попередньо відварену у мундирі) і смажити разом 2-3 хвилини.
Посолити і поперчити, додати обсмажену шинку, зелень.
Перемішати і подавати.
Пудинг шоколадный, дёшево - шоколадный пудинг.
Кексы в магазине Rozetka - рецепт кекс столичный. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты американской кухни с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Рецепты салатов на любой вкус: салаты с белыми грибами рецепты. Готовим со вкусом.
http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарный сайт миллион меню recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter