Куряча печінка з грибами у вині
- Печінка куряча 500 г
- Печериці 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Борошно 0.5 скл.
- Перець червоний пекучий (мелений) 0.5 ч.л.
- Вино червоне сухе 150 г
- Помідор 1 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Приправа (грибна) 0.5 ч.л.
- Цукор 1 ч.л.
У сотейник - олію і вершкове масло. Печериці почистити і нарізати пластинами. Обсмажити 5-7 хвилин.
Гриби викласти з сотейника і там же обсмажити дрібно нарізану цибулю.
Змішати борошно з червоним перцем. Кожен шматочок печінки обкачати в цій суміші і викласти на цибулю. Додати трохи води і тушкувати під кришкою майже до готовності хвилин 7-10.
В іншому сотейнику змішати вино, томатну пасту, порізаний кубиками помідор і варити 5 хвилин.
У печінку додати гриби і соус. Потрібно довести соус до смаку. Від вина він стане кислуватим, тому додається цукор. Для підсилення смаку грибна приправа. Проварити ще хвилин 5-7 до готовності. В кінці додати дрібно порізаний часник.
Рецепты пирогов и пирожков с фото: грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой. Готовим со вкусом.
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепты блюд из рыбы. Рецепты с малиной.
Готовим со вкусом: салат радичио рецепты. Как приготовить летний салат.
Рецепты салата с Рыбными консервами. Салат Рыбный мимоза.
Как испечь дома хлеб на закваске: пирог песочный с яблоками. Фетучини в домашних условиях.
Приготовление плова со свининой в сковородеРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Микроволновка рецепты приготовления. Рецепты приготовления еды для микроволновки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter