Куряча печінка з грибами у вині

ДРУГІ СТРАВИ
915 Куряча печінка з грибами у вині
Фото - Куряча печінка з грибами у вині
інгредієнти:
  • Печінка куряча 500 г
  • Печериці 300 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Борошно 0.5 скл.
  • Перець червоний пекучий (мелений) 0.5 ч.л.
  • Вино червоне сухе 150 г
  • Помідор 1 шт.
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Приправа (грибна) 0.5 ч.л.
  • Цукор 1 ч.л.

Куряча печінка з грибами у вині інгредієнти У сотейник - олію і вершкове масло. Печериці почистити і нарізати пластинами. Обсмажити 5-7 хвилин.

Куряча печінка з грибами у вині Гриби викласти з сотейника і там же обсмажити дрібно нарізану цибулю.

фото Куряча печінка з грибами у вині Змішати борошно з червоним перцем. Кожен шматочок печінки обкачати в цій суміші і викласти на цибулю. Додати трохи води і тушкувати під кришкою майже до готовності хвилин 7-10.

Куряча печінка з грибами у вині Печінка куряча В іншому сотейнику змішати вино, томатну пасту, порізаний кубиками помідор і варити 5 хвилин.

Куряча печінка з грибами у вині Печериці У печінку додати гриби і соус. Потрібно довести соус до смаку. Від вина він стане кислуватим, тому додається цукор. Для підсилення смаку грибна приправа. Проварити ще хвилин 5-7 до готовності. В кінці додати дрібно порізаний часник.

Куряча печінка з грибами у вині Цибуля ріпчаста

Рецепты пирогов и пирожков с фото: грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой. Готовим со вкусом.

Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепты блюд из рыбы. Рецепты с малиной.

Готовим со вкусом: салат радичио рецепты. Как приготовить летний салат.

Рецепты салата с Рыбными консервами. Салат Рыбный мимоза.

Как испечь дома хлеб на закваске: пирог песочный с яблоками. Фетучини в домашних условиях.

Приготовление плова со свининой в сковородеРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Микроволновка рецепты приготовления. Рецепты приготовления еды для микроволновки.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter