Куряча печінка в апельсинових "чашечках"
- Печінка куряча 400 г
- Вино біле 50 мл
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Вершки 100 мл
- Сир твердий 150 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
Апельсини розрізати на половинки і вийняти м'якоть. Віджати з м'якоті сік.
Курячу печінку промити, нарізати, обсмажити на олії. Додати нарізану цибулю і натерту моркву.
Через пару хвилин влити вино й апельсиновий сік. Тушкувати до випаровування рідини.
Додати вершки, сіль, перець. Після того, як вершки випаруються, зняти з вогню.
Наповнити апельсинові "чашечки" печінковою масою.
Посипати дрібно натертим сиром і запікати в духовці до готовності.
Кухонные столы интернет магазин: салати до святкового столу. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты Приготовления: салаты с яблоками рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Салати рецепти з грибамисалати рецепти з грибами
Рецепты салатов из морковиКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
http://recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Вкусные рецепты с фото - как испечь пирог с тыквой. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Диетические блюда для похудения - салаты с консервой. Рецепт салата Мимоза.
Салат мимоза со свеклой. Салат мимоза с яблоками.
Кулинарный сайт пряные травы здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter