Куряча печінка у зеленій паніровці
- Печінка куряча 600 г
- Яйце 2 шт.
- Майонез 2 ст.л.
- Крохмаль 100 г
- Цибуля зелена 0.5 пуч.
- Кріп 0.5 пуч.
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
Печінку помити і видалити жилки, якщо є.
У процесорі подрібнити цибулю і кріп.
Змішати яйця, майонез, подрібнену зелень і сіль, перець.
Печінку обваляти у крохмалі, потім у клярі і смажити з обох сторін.
Смажити кожну сторону приблизно по 3-4 хвилини під кришкою на маленькому вогні.
Потім протушкувати у сотейнику, додавши трохи води. Не треба, щоб вона покривала печінка повністю.
Рецепты Приготовления: салаты новинки рецепты.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт сирника з маком.
Рецепт вкусной домашней колбасыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Домашняя кухня - кулинарные рецепты блюд с фотографиями recepti.biz.ua
Осетинские пироги на заказ - салаты с апельсинами рецепты.
Рецепты Для Мультиварки - медовик рецепт. Рецепты тортов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter