Куряча печінка у сметанно-гарбузовому соусі
883
інгредієнти:
- Печінка куряча 700 г
- Гарбуз 300 г
- Сметана 3 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Сік лимона 1 ст.л.
Гарбуз очистити від насіння і нарізати смужками товщиною приблизно 1,5-2 см.
Очистити від шкірки і запекти у духовці до напівготовності, приблизно хвилин 15-20.
Натерти гарбуз на великій тертці або подрібнити блендером.
Додати сметану, перець, лимонний сік, сіль і промиту курячу печінку.
Все перемішати і поставити тушкуватися на вогонь до готовності. Ще 20-25 хвилин.
Салаты с яблоками рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепти холодних закусок з фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі