Куряча печінка у сметанно-гарбузовому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
883 Куряча печінка у сметанно-гарбузовому соусі
Фото - Куряча печінка у сметанно-гарбузовому соусі
інгредієнти:
  • Печінка куряча 700 г
  • Гарбуз 300 г
  • Сметана 3 ст.л.
  • Сіль
  • Перець
  • Сік лимона 1 ст.л.

Куряча печінка в сметанно-гарбузовому соусі інгредієнти Гарбуз очистити від насіння і нарізати смужками товщиною приблизно 1,5-2 см.

Очистити від шкірки і запекти у духовці до напівготовності, приблизно хвилин 15-20.

Куряча печінка в сметанно-гарбузовому соусі Натерти гарбуз на великій тертці або подрібнити блендером.

Додати сметану, перець, лимонний сік, сіль і промиту курячу печінку.

фото Куряча печінка в сметанно-гарбузовому соусі Все перемішати і поставити тушкуватися на вогонь до готовності. Ще 20-25 хвилин. 

 

Куряча печінка в сметанно-гарбузовому соусі Печінка куряча

Салаты с яблоками рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепти холодних закусок з фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter