Куряча печінка у сметані
- Печінка куряча 1 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Зелень 1 пуч.
- Сметана 200 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений і горошком)
- Олія рослинна
- Лавровий лист
Курячу печінку викласти у дуршлак, обережно промити, намагаючись не пошкодити ніжні шматочки. Трохи дати постояти, щоб зайва вода пішла.
Нарізати зелень.
Цибулю нарізати півкільцями.
На добре розігріту і политу олією сковороду викласти печінку і обсмажити без додавання солі.
Коли печінка обсмажиться, додати цибулю і зелень і ще трохи (хвилин 5-10) обсмажити.
На дно каструлі укинути кілька горошин перцю і лавровий лист.
Викласти зі сковороди печінку і налити трохи води (півсклянки).
Коли вода розпочне під печінкою кипіти, додати в каструлю сметану. Закрити кришкою і тушкувати на повільному вогні хвилин 20-30.
Далі потрібно посолити.
Знову закрити кришкою на 5-10 хвилин.
Диетические рецепты из оленины http://recepti.biz.ua
Рецепты Приготовления: буряк салат рецепт. Рецепты потрясающих салатов.
Салаты с каперсами с фотографиями и рецептамиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты Приготовления: рецепт ужина на скорую руку. Рецепты для пекарни.
Торт парижанка рецептРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты
Майонез из творога ПикантныйКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter