Куряча печінка у кукурудзяній паніровці із запеченими під грилем яблуками
- Печінка куряча 500 г
- Молоко 250 мл
- Борошно кукурудзяне 5 ст.л.
- Спеції (сіль, перець, розмарин, мускатний горіх)
- Яблуко (кисле) 3 шт.
- Олія рослинна
- Олія оливкова 1 ст.л.
Печінку очистити від плівок, порізати великими шматками, вимочити у молоці.
Яблука очистити від шкірки і насіння, порізати шматочками.
Збризкати оливковою олією, посипати злегка сіллю і коричневим цукром, мускатним горіхом. Поставити запікатися під гриль до готовності.
Кукурудзяне борошно приправити сіллю, перцем, додати дрібку сушеного розмарину.
Обваляти шматки печінки у приправленому борошні.
Смажити до готовності у розігрітій олії з двох сторін на середньому вогні.
Подавати з часточками запечених яблук і овочевим салатом, заправленим олією з бальзамічним оцтом.
Блюда для фуршета: мясные блюда для фуршета. Организация мясных фуршетов.
Торты без выпечки рецептыВкусный быстрый и простой Рецепт торт Наполеона классического
Блюда с рецептами: диетические блюда из говядины рецепты с фото.
Обеденные Столы и Стулья: страви для святкового столу. Мебель от производителя недорого.
recepti.biz.ua картинки пицца
Оригинальные торты на заказ - маковый торт.
Филь американская кухня. Рестораны американской кухни.
Сайты кулинарных рефератов. Кулинарные рецепты сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter