Куряча печінка у карамельному соусі
- Печінка куряча 500 г
- Яблуко (кисло-солодке) 3 шт.
- Курага 6 шт.
- Цукор-пісок (коричневий) 1 ст.л.
- Соус соєвий 3 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
- Жир (олія і вершкове масло)
Замочити у теплій воді курагу.
Печінку промити і відрізати все зайве. Полити соєвим соусом, промаринувати пару годин.
Яблука помити, серединки, хвостики і "нехороші місця" вирізати. Порізати тонкими часточками, щоб вони не темніли - покласти у воду із лимонним соком.
Печінку відцідити від соусу.
Курагу відцідити і порізати тонко як сірники.
Яблука відцідити і покласти на паперовий рушник.
Перець змолоти не дуже дрібно.
У сковорідці розігріти 1 стол. л. коричневого цукру. Коли цукор почне танути, покласти часточки яблук і дати їм закарамелізуватися із кожного боку до золотистого кольору.
Потім вийняти і покласти в іншу посудину.
Сковорідку не мити. Покласти жир і розігріти, у гарячому жирі із двох сторін обсмажити цілі шматочки печінки із двох сторін до золотистого кольору. Розкидати між шматочками печінки курагу, тушкувати пару хвилин.
Додати яблука, соєвий соус і перець, накрити кришкою і довести до кондиції (яблука повинні бути розм'якшеними, тобто утвориться соус).
Подавати із локшиною.
Салат з плавленим сиромМясных, фруктовых и экзотических салатов
Осетинские пироги на заказ - салати рецепти з грибами.
Рецепты выпечки на любой вкус - торты без выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Любимые салаты на каждый день - рецепты салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салаты и закуски - салаты с фото. Готовим со вкусом.
Арахисовая паста! Здоровая еда - ореховая паста рецепт.
Торт грильяжный рецепт с фото рошенТорты и пирожные на заказ
www.recepti.biz.uaТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter