Куряча печінка у білому соусі
745
інгредієнти:
- Субпродукти (печінка куряча) 300 г
- Печериці 150 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Молоко 1 скл.
- Борошно 4 ст.л.
- Спеції 1 ч.л.
- Масло вершкове 50 г
Цибулю і моркву нарізати не дуже крупно.
Печінку злегка обсмажити на олії.
Додати цибулю та моркву.
Печериці нарізати крупно і додати до печінки.
Закрити кришкою і тушкувати хвилин 15.
Приготувати соус.
Масло розтопити на сковорідці.
Додати борошно, перемішати.
Потихеньку влити тепле молоко, перемішати.
Соус збити віночком, доки грудочки не зникнуть.
Додати соус до печінки.
Перемішати і тушкувати ще 5 хвилин.
Кафе-Бар на Бауманской! Акции: мясные блюда для фуршета. Вкуснейшие рецепты тут.
Мультиварка Philips - французские салаты рецепты с фото.
Рецепты французских салатов. Рецепт французского салата от юлии высоцкой.
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі