Куряча печінка у білому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
672 Куряча печінка у білому соусі
Фото - Куряча печінка у білому соусі
інгредієнти:
  • Субпродукти (печінка куряча) 300 г
  • Печериці 150 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Молоко 1 скл.
  • Борошно 4 ст.л.
  • Спеції 1 ч.л.
  • Масло вершкове 50 г

Куряча печінка в білому соусі інгредієнти Цибулю і моркву нарізати не дуже крупно.

Куряча печінка в білому соусі Печінку злегка обсмажити на олії.

фото Куряча печінка в білому соусі Додати цибулю та моркву.

Куряча печінка в білому соусі Субпродукти Печериці нарізати крупно і додати до печінки.

Закрити кришкою і тушкувати хвилин 15.

Куряча печінка в білому соусі Шампіньйони Приготувати соус.

Масло розтопити на сковорідці.

Куряча печінка в білому соусі Лукрепчатий Додати борошно, перемішати.

Куряча печінка в білому соусі Моркву Потихеньку влити тепле молоко, перемішати.

Куряча печінка в білому соусі Молоко Соус збити віночком, доки грудочки не зникнуть.

Куряча печінка в білому соусі Борошно Додати соус до печінки.

Куряча печінка в білому соусі Спеції Перемішати і тушкувати ще 5 хвилин.

Куряча печінка в білому соусі Масло вершкове

Кафе-Бар на Бауманской! Акции: мясные блюда для фуршета. Вкуснейшие рецепты тут.

Мультиварка Philips - французские салаты рецепты с фото.

Рецепты французских салатов. Рецепт французского салата от юлии высоцкой.

www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter