Куряча печінка тушкована із болгарським перцем
2027
інгредієнти:
- Печінка (куряча) 500 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Вершки (сметана) 100 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Зелень
Овочі вимити.
Цибулю дрібно порізати.
Із перців видалити серцевину і порізати соломкою.
У розігрітій олії обсмажити цибулю, додати перець і смажити все разом 5 хвилин.
Печінку не крупно порізати, обсмажити на окремій сковороді у невеликій кількості олії 5 хвилин.
Коли печінка злегка обсмажиться з'єднати із овочами і смажити все разом, періодично помішуючи, 5 хвилин.
Посолити, поперчити і додати вершки (жирну сметану) і прогріти 5 хвилин.
Готову страву посипати рубаною зеленню.
На гарнір можна подати відварений рис або макарони.
Рецепт смачного тортаПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Рецепт закуски рафаэллоБисквит В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі