Куряча печінка тушкована із болгарським перцем

ДРУГІ СТРАВИ
1880 Куряча печінка тушкована із болгарським перцем
Фото - Куряча печінка тушкована із болгарським перцем
інгредієнти:
  • Печінка (куряча) 500 г
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Вершки (сметана) 100 г
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Зелень

Овочі вимити.

Цибулю дрібно порізати.

Із перців видалити серцевину і порізати соломкою.

У розігрітій олії обсмажити цибулю, додати перець і смажити все разом 5 хвилин.

Печінку не крупно порізати, обсмажити на окремій сковороді у невеликій кількості олії 5 хвилин.

Коли печінка злегка обсмажиться з'єднати із овочами і смажити все разом, періодично помішуючи, 5 хвилин.

Посолити, поперчити і додати вершки (жирну сметану) і прогріти 5 хвилин.

Готову страву посипати рубаною зеленню.

На гарнір можна подати відварений рис або макарони.

Рецепт смачного тортаПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины

Рецепт закуски рафаэллоБисквит В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

маскарпоне в домашних условиях

рецепт салата мимоза с сыром

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter