Куряча печінка смажена
- Печінка куряча 500 г
- Сіль
- Перець
- Масло вершкове
- Зелень (петрушка)
Підготувати печінку: обмити, очистити від плівок та жовчних проток, нарізати брусками довжиною 3-4 см.
У сковороді розжарити масло і викласти туди печінку. Обсмажити з двох сторін 10 хвилин, головне: не перетримати печінку на вогні.
Періодично треба помішувати. Додати сіль і перець. Зняти на паперовий рушник, щоб пішло зайве масло. Потім викласти на тарілку і прикрасити зеленню.
Дуже добре смажена куряча печінка поєднується з картопляним пюре або рисом і томатним соусом.
Кухонные столы интернет магазин: страви для святкового столу. Мебельный интернет магазин.
CAKE-BAR - крем с манкой для торта. Купить кондитерку.
Салат из ананаса рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
Купить апельсины, цены - салаты с апельсинами рецепты. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter