Куряча печінка "Смак"
799
інгредієнти:
- Печінка куряча 500 г
- Яблуко 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор (консервований) 3 шт.
- Часник 3 зуб.
- Імбир (мелений) 2 ч.л.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Вино сухе 200 г
- Цукор 3 ч.л.
- Лимон 1 шт.
Курячу печінку порізати соломкою, цибулю - кубиками. Додати імбир, соєвий соус, цукор і вино. Все перемішати і залишити маринуватися на годину.
Яблука порізати кубиками і полити лимонним соком.
На сковорідку налити олію і викласти печінку (без маринаду). Обсмажити на сильному вогні.
Потім додати яблука. Смажити ще трохи.
Помідори очистити від шкірки. Подрібнити.
У печінку додати помідори, часник і залишений маринад. Закрити кришкою і тушкувати на повільному вогні хвилин 15.
Сырная закваска Пепсин: как приготовить сыр фета в домашних условиях. Набор для суши роллов Мидори.
Рецепты Для Мультиварки: слоеный пирог с фруктами. Рецепты пирогов и пирожков с фото.
Рецепт заварного крема http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі