Куряча печінка "Швидке частування"
- Печінка куряча 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яблуко (кисле, Антонівка) 1 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Вода 0.5 скл.
- Борошно 1 ст.л.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Печінку промити, видалити все непотрібне і некрасиве. Печінку нарізати довільними шматочками.
Нарізати цибулю кільцями.
Приготувати соус - яблуко натерти на дрібній тертці, додати томатну пасту, борошно, розвести водою. Сіль, перець.
Розігріти у пательні трохи олії, обсмажити до прозорості цибулю, додати печінку, і, помішуючи, смажити 2-5 хвилин. Вся печінка повинна рівномірно обсмажитися, щоб не виділявся червоний сік і не було сирих ділянок на печінці.
Додати соус до печінки, тушкувати 3-4 хвилини. Якщо треба, додати сіль, перець.
На гарнір макарони, пюре.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: выпечка домашнего хлеба рецепты.
Мультиварка Philips - рецепты вкусных салатов. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Рецепты с фото - рецепты пошагово с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter