Куряча печінка "Швидке частування"

ДРУГІ СТРАВИ
696 Куряча печінка "Швидке частування"
Фото - Куряча печінка
інгредієнти:
  • Печінка куряча 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Яблуко (кисле, Антонівка) 1 шт.
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Вода 0.5 скл.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Куряча печінка Печінку промити, видалити все непотрібне і некрасиве. Печінку нарізати довільними шматочками.

Куряча печінка Нарізати цибулю кільцями.

фото Куряча печінка Приготувати соус - яблуко натерти на дрібній тертці, додати томатну пасту, борошно, розвести водою. Сіль, перець.

Куряча печінка Розігріти у пательні трохи олії, обсмажити до прозорості цибулю, додати печінку, і, помішуючи, смажити 2-5 хвилин. Вся печінка повинна рівномірно обсмажитися, щоб не виділявся червоний сік і не було сирих ділянок на печінці.

Куряча печінка Додати соус до печінки, тушкувати 3-4 хвилини. Якщо треба, додати сіль, перець.

Куряча печінка На гарнір макарони, пюре.

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: выпечка домашнего хлеба рецепты.

холодные закуски в лаваше

Мультиварка Philips - рецепты вкусных салатов. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

Рецепты с фото - рецепты пошагово с фото. Как приготовить вкусный шашлык.