Куряча печінка по-турецьки
- Печінка куряча 350 г
- Цибуля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Яйце куряче 5 шт.
- Помідор 1 шт.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Зелень
- Сіль
Цибулю нарізати півкільцями.
Моркву натерти на дрібній тертці.
Спасерувати разом на розігрітій олії.
Печінку ретельно помити.
Нарізати на невеликі кубики.
Додати у сковороду і тушкувати на великому вогні, безперервно помішуючи, доки не зміниться колір.
Помідор нарізати кубиками.
Додати у сковороду.
Перемішати і тушкувати ще 5 хвилин.
Посолити.
Яйця збити із невеликою кількістю солі.
Залити печінку, накрити кришкою і довести до готовності.
Готову страву нарізати на порційні шматки.
Зелень дрібно нарізати.
Покласти страву на тарілку і посипати зеленню.
Суп-гуляш рецепт. Рецепты немецкий суп гуляш.
Рецепт салата шуба фото. Фруктовый салат рецепт с фото.
ЗдесьУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Как приготовить летний салат - оригинальные салаты из морепродуктов. Рецепты Приготовления.
Мастер клас рецепты от шеф повара тирамису фото. Мастер классы от шеф поваров рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter