Куряча печінка по-осінньому

ДРУГІ СТРАВИ
565 Куряча печінка по-осінньому
Фото - Куряча печінка по-осінньому
інгредієнти:
  • Печінка куряча 650 г
  • Слива
  • Цибуля ріпчаста
  • Борошно 2 ст.л.
  • Кінза
  • Олія рослинна
  • Соєвий соус
  • Мед 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Печінку порізати невеликими шматочками (на 2-3 частини).

Цибулю порізати чвертькільцями і обсмажити на олії.

Печінку обкачати у борошні і додати до цибулі, посолити, поперчити.

Сливи розрізати навпіл, потім уздовж на 3-4 частини, додати до печінки.

Тушкувати на невеликом у вогні хвилин 30.

У кінці додати порубану зелень кінзи, соєвий соус та мед.

Залишити на деякий час.

Кексы с грушейГруша - сорта, посадка, уход, фотографии. Энциклопедия растений с фото

Правильне харчування меню рецептиправильне харчування

Салаты с буряком фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты печенья на любой вкус - ржаная закваска рецепт. Закваски для сыра ЧИЗ.

Кулинарные рецепты: рецепты капусты пелюстки. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Детский Монтессори сад - оладьи как в детском саду.

Осетинские пироги на заказ: салат невеста рецепт. Готовим со вкусом.

Рецепты пудингов для детей от 1 годаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Закваски для йогурта Yogurton: сделать йогурт в домашних условиях.

Рецепты салатов с каперсами с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Майонез домашний постныйПроизводство майонеза

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter