Куряча печінка по-осінньому
- Печінка куряча 650 г
- Слива
- Цибуля ріпчаста
- Борошно 2 ст.л.
- Кінза
- Олія рослинна
- Соєвий соус
- Мед 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Печінку порізати невеликими шматочками (на 2-3 частини).
Цибулю порізати чвертькільцями і обсмажити на олії.
Печінку обкачати у борошні і додати до цибулі, посолити, поперчити.
Сливи розрізати навпіл, потім уздовж на 3-4 частини, додати до печінки.
Тушкувати на невеликом у вогні хвилин 30.
У кінці додати порубану зелень кінзи, соєвий соус та мед.
Залишити на деякий час.
Кексы с грушейГруша - сорта, посадка, уход, фотографии. Энциклопедия растений с фото
Правильне харчування меню рецептиправильне харчування
Салаты с буряком фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты печенья на любой вкус - ржаная закваска рецепт. Закваски для сыра ЧИЗ.
Кулинарные рецепты: рецепты капусты пелюстки. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Детский Монтессори сад - оладьи как в детском саду.
Осетинские пироги на заказ: салат невеста рецепт. Готовим со вкусом.
Рецепты пудингов для детей от 1 годаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Закваски для йогурта Yogurton: сделать йогурт в домашних условиях.
Рецепты салатов с каперсами с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Майонез домашний постныйПроизводство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter