Куряча печінка під ананасами
1277
інгредієнти:
- Печінка куряча 800 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Ананас (консервований кільцями) 1 бан.
- Борошно 3 ст.л.
- Олія рослинна 50 г
- Сіль 1 ст.л.
- Перець чорний
- Часник 2 зуб.
Печінку посолити, поперчити, додати подрібнений часник. Обвалявши у борошні, смажити на середньому вогні до золотистої скоринки і повної готовності.
Викласти на тарілку.
На тій же олії обсмажити цибулю, вона вбере у себе увесь смак після печінки.
Посипати зверху на печінку.
Консервовані ананаси також обсмажити до найменшого золотистого кольору із двох сторін.
Укласти по всій поверхні страви.
Кулинарный сайт для чайников. Рейтинг известных кулинарных сайтов.
Осетинские пироги на заказ: рецепт торта з чорносливом. Рецепты тортов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі