Куряча печінка "Октоберфест"

ДРУГІ СТРАВИ
685 Куряча печінка "Октоберфест"
Фото - Куряча печінка
інгредієнти:
  • Печінка куряча 500 г
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Пиво 1 скл.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Перець чорний (горошком) 3 шт.
  • Сіль

Куряча печінка Підготувати курячу печінку (промити, видалити окремі плівочки). Солодкий перець нарізати чвертькільцями. Розігріти на сковороді олію. Викласти печінку. Обсмажити печінку по 5 хвилин з кожного боку. У кінці додати до печінки перець.

Куряча печінка Залити печінку з перцем пивом. Покласти лавровий лист, чорний перець горошком. Тушкувати печінку хвилин 7-10, доки з пива не випарується алкоголь. У кінці посолити.

Ржаная закваска рецепт от кухаркиПриготовьте дома настоящий йогурт с заквасками Yogurton. Заказ доставки

Рецепты салатов на любой вкус - салати з крабовими паличками рецепти.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пляцков с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.

Мультиварка Philips - французские салаты рецепты. Готовим со вкусом.

Пирог В Мультиварке Рецепты - как испечь пирог из тыквы. Рецепты для мультиварки, вкусно.

Кухни. Купить в STOLLINE: украинская кухня.