Куряча печінка "Октоберфест"
- Печінка куряча 500 г
- Перець болгарський 1 шт.
- Пиво 1 скл.
- Лавровий лист 1 шт.
- Перець чорний (горошком) 3 шт.
- Сіль
Підготувати курячу печінку (промити, видалити окремі плівочки). Солодкий перець нарізати чвертькільцями. Розігріти на сковороді олію. Викласти печінку. Обсмажити печінку по 5 хвилин з кожного боку. У кінці додати до печінки перець.
Залити печінку з перцем пивом. Покласти лавровий лист, чорний перець горошком. Тушкувати печінку хвилин 7-10, доки з пива не випарується алкоголь. У кінці посолити.
Ржаная закваска рецепт от кухаркиПриготовьте дома настоящий йогурт с заквасками Yogurton. Заказ доставки
Рецепты салатов на любой вкус - салати з крабовими паличками рецепти.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пляцков с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Мультиварка Philips - французские салаты рецепты. Готовим со вкусом.
Пирог В Мультиварке Рецепты - как испечь пирог из тыквы. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Кухни. Купить в STOLLINE: украинская кухня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter