Куряча печінка із яблуками
- Печінка куряча 500 г
- Яблуко 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
Курячу печінку розрізати навпіл.
Обсмажити на олії на сковороді без кришки.
Печінку смажити до "зникнення кривавого кольору".
Яблука краще брати кисло-солодких сортів. Видалити серцевину, нарізати на сегменти.
Додати яблука до печінки, смажити 2 хвилини.
Очищену цибулю нарізати на четвертинки.
Додати цибулю до печінки, посолити, поперчити.
Смажити без кришки до готовності цибулі (близько 5 хвилин).
Сервірувати із зеленню.
Рецепты салатов на любой вкус: салати до святкового столу. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Вкуснейшие рецепты тут: суп чанахи рецепт. Как приготовить вкусный шашлык.
Домашний Йогурт VIVO: как дома сделать йогурт без йогуртницы. Дом из бревна с мансардой.
Первые кадры: первые блюда рецепт с фото. Мультиварка Philips.
Салати з майонезом всяк рзн вдеосалати з майонезом
Сайты кулинарных рефератов. Кулинарные рецепты сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter