Куряча печінка із овочами
- Печінка куряча 600 г
- Кукурудза (консервована ) 420 г
- Перець болгарський 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Борошно 2 ст.л.
- Спеції (сіль і мелений чорний перець)
- Олія соняшникова
- Молоко 300 мл
Печінку промити й очистити від плівок.
Обсмажити печінку на попередньо розігрітій олії.
Нарізати моркву, болгарський перець і цибулю.
Обсмажити на олії на окремій сковороді хвилин 10.
Для соусу змішати борошно, молоко і томатну пасту.
У печінку додати обсмажені овочі і кукурудзу, перемішати, обсмажувати хвилин 5.
Далі влити соус, посолити і поперчити і обсмажувати ще 5 хвилин.
Подавати із гарніром.
recepti.biz Рецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
ТутРецепты Для Мультиварки -Молоко -Пошагово -Творожить. Авторские рецепты
Рецепты быстрых Холодных закусок тут
Осетинские пироги на заказ: салаты рецепты с фото. Мультиварка Philips.
Рецепты салатов морепродуктыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Как приготовить почки говяжьи правильно видеокак приготовить почки говяжьи
Мимоза салат рецептКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter