Куряча печінка із медовою цибулею
699
інгредієнти:
- Печінка куряча 500 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Мед 3 ст.л.
- Вино червоне сухе 50 мл
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Печінку залити вином і залишити на 1 годину.
Ріпчасту цибулю нарізати тонкими півкільцями і обсмажити на олії до золотистого кольору.
Додати у цибулю мед, перемішати і готувати ще 4-5 хвилин, помішуючи.
Печінку приправити спеціями, обсмажити на добре розігрітій сковороді протягом 7-10 хвилин.
Перекласти печінку на тарілку, зверху викласти цибулю і подавати до столу.
Салат з куркою та грибамиМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт салат с креветками и авокадо. Авокадо салат рецепт.
Рецепты салатов на любой вкус - салат невеста рецепт. Как приготовить летний салат.
Северо-американская кухня. Американская кухня рецепты.
http://recepti.biz.ua сайты с кулинарными рецептами
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі