Куряча печінка із гранатовим соусом "Наршараб"

ДРУГІ СТРАВИ
1404 Куряча печінка із гранатовим соусом "Наршараб"
Фото - Куряча печінка із гранатовим соусом
інгредієнти:
  • Печінка куряча 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Соус гранатовий (Наршараб) 2 ст.л.
  • Коньяк 1 ст.л.
  • Перець чорний (мелений)
  • Орегано сушений мелений 0.5 ч.л.
  • Базилік сушений мелений 0.5 ч.л.
  • Мигдаль 3 ст.л.
  • Гранат (зерна, журавлина)

Куряча печінка з гранатовим соусом Цибулю порізати чвертькільцями, обсмажити на олії.

Куряча печінка з гранатовим соусом Печінку помити, обсушити, порізати однаковими шматочками і обсмажити разом із цибулею на великому вогні протягом декількох хвилин.

фото Куряча печінка з гранатовим соусом Коли печінка буде практично готова, додати гранатовий соус "Наршараб", посолити, поперчити, додати спеції (орегано та базилік) і перемішати.

У кінці влити коньяк, продовжуючи обсмажувати печінку, дати випаруватися алкоголю, щоб залишився тільки аромат.

Куряча печінка з гранатовим соусом Мигдаль порубати ножем, не дуже дрібно.

Куряча печінка з гранатовим соусом Подавати печінку із гарніром (картопляним пюре), посипати мигдалем і прикрасивши ягідками журавлини або граната. 

 

www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

рецепт лаваш на гриле

Заправки для фруктовых салатов. Листовые салаты и заправки к ним.

Окрошка на минеральной воде здесь

Рецепты С Фото на любой вкус: рецепт пампушек с фото. Мультиварка Philips.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салатов с креветками с фотографиями.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter