Куряча печінка із гранатовим соусом "Наршараб"
- Печінка куряча 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Соус гранатовий (Наршараб) 2 ст.л.
- Коньяк 1 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
- Орегано сушений мелений 0.5 ч.л.
- Базилік сушений мелений 0.5 ч.л.
- Мигдаль 3 ст.л.
- Гранат (зерна, журавлина)
Цибулю порізати чвертькільцями, обсмажити на олії.
Печінку помити, обсушити, порізати однаковими шматочками і обсмажити разом із цибулею на великому вогні протягом декількох хвилин.
Коли печінка буде практично готова, додати гранатовий соус "Наршараб", посолити, поперчити, додати спеції (орегано та базилік) і перемішати.
У кінці влити коньяк, продовжуючи обсмажувати печінку, дати випаруватися алкоголю, щоб залишився тільки аромат.
Мигдаль порубати ножем, не дуже дрібно.
Подавати печінку із гарніром (картопляним пюре), посипати мигдалем і прикрасивши ягідками журавлини або граната.
www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Заправки для фруктовых салатов. Листовые салаты и заправки к ним.
Окрошка на минеральной воде здесь
Рецепты С Фото на любой вкус: рецепт пампушек с фото. Мультиварка Philips.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салатов с креветками с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter