Куряча печінка у тісті
- Печінка куряча 300 г
- Борошно пшеничне 3 ст.л.
- Яйце куряче 1 шт.
- Олія рослинна 5 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Бульйон курячий 1 скл.
- Молоко 0.5 скл.
- Сіль
- Перець червоний пекучий мелений
Курячу печінку вимити і розрізати кожну на 2-3 частини, залежно від величини. Посолити, поперчити, перемішати і відставити на 10 хвилин.
Кожен шматочок печінки обваляти у борошні.
У глибокій тарілці виделкою збити яйце. За бажанням можна посолити і поперчити.
Далі кожен шматочок печінки вмочити у яйце і обваляти знову у борошні. Викласти у сковороду із розігрітою олією і смажити до хрусткої скоринки. Обсмажені шматочки перекласти в окрему тарілку.
Ріпчасту цибулю очистити і нарізати тоненькими півкільцями. Викласти цибулю у сковороду і обсмажити до легкого зарум'янювання.
Змішати бульйон із молоком і розвести у цій суміші 1 ст. л. борошна. Замість борошна можна використовувати крохмаль, краще кукурудзяний. Суміш вилити у сковороду із рум'яною цибулею. Посолити, поперчити, перемішати і проварити 2-3 хвилини на слабкому вогні.
У сковороду із цибулевим соусом викласти обсмажені шматочки печінки і тушкувати до загустіння (близько п'яти хвилин).
Подавати гарячим. На гарнір рис або гречка.
Торт на день народженняСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Пирог из тыквы с сухофруктами здесь
Рецепты Приготовления: салаты с апельсинами рецепты.
Салат морепродукты рецептКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter