Куряча печінка для ласунів
- Печінка куряча 600 г
- Морква 1 шт.
- Яблуко 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Родзинки 50 г
- Масло вершкове 50 г
- Гвоздика
- Кориця
Печінку порізати шматочками, обваляти у борошні із сіллю і посмажити на вершковому маслі, хвилин 15.
Окремо на вершковому маслі обсмажити цибулю, додати моркву, натерту на велику тертку, і яблуко, порізане брусочками. Тушкувати до розм'якшення яблук, в процесі додати гвоздику і попередньо замочені родзинки. Наприкінці посипати трохи корицею. Перемішати з печінкою і хвилин 5 тушкувати на невеликому вогні.
Рецепты украшения для тортовКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинарные рецепты - кулинарные рецепты с пошаговым описанием.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт борща украинского.
www.recepti.biz.ua Салат из брокколи с шампиньонами
Книга Рецептов Для Мультиварки - рождественские блюда рецепты. Рецепты для пароварки, вкусно.
Рецепты салатов на любой вкус - мясные салаты с грибами. Как приготовить летний салат.
Рецепты тортов: рецепт торт наполеон.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter