Куряча печінка "5 хвилин"

ДРУГІ СТРАВИ
634 Куряча печінка "5 хвилин"
Фото - Куряча печінка
інгредієнти:
  • Печінка куряча 300 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сметана (20%) 150 г
  • Олія рослинна
  • Спеції (сіль, перець)

Куряча печінка Нарізати печінку, зачищаючи від судин.

Якщо не подобається трохи гіркуватий присмак печінки, замочити на пару годин у молоці.

Куряча печінка

Ріпчасту цибулю нарізати і обсмажити у невеликій кількості олії.

фото Куряча печінка Як тільки цибуля стане прозорою, додати сметану.

Куряча печінка Посолити, поперчити і довести до кипіння соус.

Куряча печінка Добре розігріти сковороду, додати трохи олії.

Куряча печінка Викласти печінку і обсмажити протягом 3-4 хвилин, для ніжної курячої печінки цього буде достатньо.

Куряча печінка Залити печінку киплячим соусом, дати прокипіти пару хвилин під закритою кришкою.

Куряча печінка

 

Залы для мероприятий до 1000 чел - лучшие блюда для фуршета. Повар на банкет. Заказывай.

Приготовьте полезные салаты - салаты с семечками подсолнуха. Семена подсолнечника.

Низкокалорийная еда для похудения: праздничные салаты на новый год.

Пляцки рецепти фотопляцки рецепти фото

Кулинарные порталы сайты. Кулинарный сайт консервируем овощи на зиму.

Купить Печенье: рецепт домашнего печенья на смальце. Готовим со вкусом.

Доставка домашних пирогов: конфеты ирис в домашних условиях. Варенье из шишек, удиви друзей.

Куриный шашлык, как в ресторане - шашлык из куриных сердец.

Украинская кухня рецепты приготовленияИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое

Здоровые рационы на каждый день: мимоза салат рецепт. Салат Мимоза.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter