Куряча печінка "5 хвилин"
- Печінка куряча 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметана (20%) 150 г
- Олія рослинна
- Спеції (сіль, перець)
Нарізати печінку, зачищаючи від судин.
Якщо не подобається трохи гіркуватий присмак печінки, замочити на пару годин у молоці.
Ріпчасту цибулю нарізати і обсмажити у невеликій кількості олії.
Як тільки цибуля стане прозорою, додати сметану.
Посолити, поперчити і довести до кипіння соус.
Добре розігріти сковороду, додати трохи олії.
Викласти печінку і обсмажити протягом 3-4 хвилин, для ніжної курячої печінки цього буде достатньо.
Залити печінку киплячим соусом, дати прокипіти пару хвилин під закритою кришкою.
Залы для мероприятий до 1000 чел - лучшие блюда для фуршета. Повар на банкет. Заказывай.
Приготовьте полезные салаты - салаты с семечками подсолнуха. Семена подсолнечника.
Низкокалорийная еда для похудения: праздничные салаты на новый год.
Пляцки рецепти фотопляцки рецепти фото
Кулинарные порталы сайты. Кулинарный сайт консервируем овощи на зиму.
Купить Печенье: рецепт домашнего печенья на смальце. Готовим со вкусом.
Доставка домашних пирогов: конфеты ирис в домашних условиях. Варенье из шишек, удиви друзей.
Куриный шашлык, как в ресторане - шашлык из куриных сердец.
Украинская кухня рецепты приготовленияИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Здоровые рационы на каждый день: мимоза салат рецепт. Салат Мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter