Куряча котлета

ДРУГІ СТРАВИ
724 Куряча котлета
Фото - Куряча котлета
інгредієнти:
  • Філе куряче 200 г
  • Рис 0.3 скл.
  • Сир твердий 50 г
  • Морква (по-корейськи) 2 ст.л.
  • Кетчуп 2 ст.л.
  • Маслини 3 шт.
  • Сіль
  • Петрушкa
  • Огірок (солоний) 0.5 шт.
  • Олія рослинна

Куряче філе добре відбити з двох сторін, посолити.

Відварити рис у злегка підсоленій воді. Воду злити, рис остудити.

На курячу котлету викласти скибочку сиру і розрізані на 2 частини маслини.

Розігріти сковороду з олією. Курячу котлету покласти на сковороду і смажити на помірному вогні протягом 20 хв.

За 5 хв до готовності накрити кришкою.

Готову котлету викласти на тарілку. На гарнір подати холодний рис із кетчупом.

На край тарілки покласти кружечки солоного огірка, корейську моркву і прикрасити гілочкою петрушки.

Зачем Вам есть одну капусту - рецепты капусты пелюстки. Семена почтой, в том числе редкие.

медово-горчичная заправка для салата рецепт

Соль нитритная для колбас дома: приготовление домашней мясной колбасы.

http://recepti.biz.ua рецепт приготовления торт медовик

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter