Куряча котлета
- Філе куряче 200 г
- Рис 0.3 скл.
- Сир твердий 50 г
- Морква (по-корейськи) 2 ст.л.
- Кетчуп 2 ст.л.
- Маслини 3 шт.
- Сіль
- Петрушкa
- Огірок (солоний) 0.5 шт.
- Олія рослинна
Куряче філе добре відбити з двох сторін, посолити.
Відварити рис у злегка підсоленій воді. Воду злити, рис остудити.
На курячу котлету викласти скибочку сиру і розрізані на 2 частини маслини.
Розігріти сковороду з олією. Курячу котлету покласти на сковороду і смажити на помірному вогні протягом 20 хв.
За 5 хв до готовності накрити кришкою.
Готову котлету викласти на тарілку. На гарнір подати холодний рис із кетчупом.
На край тарілки покласти кружечки солоного огірка, корейську моркву і прикрасити гілочкою петрушки.
Зачем Вам есть одну капусту - рецепты капусты пелюстки. Семена почтой, в том числе редкие.
медово-горчичная заправка для салата рецепт
Соль нитритная для колбас дома: приготовление домашней мясной колбасы.
http://recepti.biz.ua рецепт приготовления торт медовик
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter