Куряча грудка, запечена із баклажанами та помідорами
- Грудка куряча (філе) 2 шт.
- Баклажан 3 шт.
- Помідор 3 шт.
- Сир 150 г
- Майонез
- Часник 3 зуб.
Нарізати баклажани уздовж тонкими смужками і обсмажити на олії.
У форму для запікання викласти шар баклажанів трохи внахлест один на одного.
Курячі грудки вимити, добре обсушити і розрізати кожну половинку грудки упоперек на 2-3 частини. Шматочки курки відбити. Відбивні трохи посолити і поперчити.
Викласти поверх баклажанів.
На філе знову викласти шар баклажанів.
Змастити сумішшю майонезу із вичавленим часником.
Потім укласти кружечки помідора.
Посипати сиром.
Поставити форму у нагріту до 180°C духовку і запікати 20-25 хвилин.
Вийняти форму із запіканкою із духовки, дати постояти 10 хвилин і подавати на стіл, посипавши рубаною зеленню.
recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт салат охотничийКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пляцков с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта медовика. Рецепты на праздничный стол.
Готовим со вкусом: рецепты с филе курицы с фото. Диета: рецепты для похудения.
Сайт элеатронной кулинарной книги тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter