Куряча грудка, запечена із апельсинами та печерицями під сиром

ДРУГІ СТРАВИ
590 Куряча грудка, запечена із апельсинами та печерицями під сиром
Фото - Куряча грудка, запечена із апельсинами та печерицями під сиром
інгредієнти:
  • Грудка куряча 400 г
  • Апельсин 1 шт.
  • Печериці 200 г
  • Сир 100 г
  • Сіль
  • Перець

Курячі грудки вимити, обсушити, натерти сіллю і перцем, обсмажити на розігрітій сковороді по 2 хвилини із двох сторін. Печериці нарізати кубиками або скибочками і обсмажити 7-10 хвилин. Посолити.

Апельсин очистити і розділити на часточки.

Сир нарізати тонкими скибочками.

У змащену олією форму для запікання або на деко викласти обсмажені грудки.

На середину грудки покласти обсмажені гриби, по боках, із двох сторін, часточки апельсина.

Зверху укласти скибочки сиру.

Запікати при температурі 170-180 градусів 15-20 хвилин.

Куриные отбивные в духовке. Куриные отбивные рецепт.

Рецепт блюда из рыбы. Рецепт блюда хе из рыбы.

Торты на заказ. Вкусно и недорого - лимонник торт. Любишь сладости? Помни о фигуре.

Кулинарный сайт квасим баклажаны www.recepti.biz.ua