Куряча грудка запечена і ароматна

ДРУГІ СТРАВИ
787 Куряча грудка запечена і ароматна
Фото - Куряча грудка запечена і ароматна
інгредієнти:
  • Сіль
  • Лавровий лист 8 шт.
  • Суміш перців (запашний і чорний)
  • Хмелі-сунелі
  • Грудка куряча 400 г
  • Часник 3 зуб.
  • Сметана 5 ст.л.

Куряча грудка запечена і ароматна інгредієнтиРозкласти на деко фольгу.

Куряча грудка запечена і ароматнаВикласти грудку на деко. Посолити, втираючи сіль. Поперчити, приправити, втираючи спеції з усіх сторін.

фото Куряча грудка запечена і ароматнаЗубчики часнику нарізати уздовж тонкою соломкою.

Куряча грудка запечена і ароматна СільНашпигувати грудку часником (ножем із нешироким лезом зробити проколи-отвори, у них помістити соломку часнику).

Куряча грудка запечена і ароматна Лавровий листЛавровий лист поламати.

Куряча грудка запечена і ароматна Суміш перцівВикласти лавровий лист вінком навколо грудки (так його буде простіше зняти після приготування).

Куряча грудка запечена і ароматна Хмелі-сунеліДобре намазати сметаною грудку зверху. Сметана надає неймовірну соковитість. 

Поставити у духовку при 150 градусах на 30 хвилин (краще конвекцію із грилем). Якщо за цей час на вогні курочка не підрум'яниться, включити під кінець сильний гриль на 2 хвилини або збільшити вогонь до 200 градусів. Готовність можна перевірити проколом ножа - витече кров або сік. 

Подавати на стіл у гарячому вигляді.

 

Как приготовить летний салат - самые вкусные мясные салаты.

Рецепты Приготовления: салаты с белыми грибами рецепты. Рецепт греческого салата.

Украинская кухняИзготовим мебель для кухни на собственном производстве

Кулинарный сайт в картинках. Кулинарные сайты с фотографиями.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter