Куряча грудка запечена і ароматна
- Сіль
- Лавровий лист 8 шт.
- Суміш перців (запашний і чорний)
- Хмелі-сунелі
- Грудка куряча 400 г
- Часник 3 зуб.
- Сметана 5 ст.л.
Розкласти на деко фольгу.
Викласти грудку на деко. Посолити, втираючи сіль. Поперчити, приправити, втираючи спеції з усіх сторін.
Зубчики часнику нарізати уздовж тонкою соломкою.
Нашпигувати грудку часником (ножем із нешироким лезом зробити проколи-отвори, у них помістити соломку часнику).
Лавровий лист поламати.
Викласти лавровий лист вінком навколо грудки (так його буде простіше зняти після приготування).
Добре намазати сметаною грудку зверху. Сметана надає неймовірну соковитість.
Поставити у духовку при 150 градусах на 30 хвилин (краще конвекцію із грилем). Якщо за цей час на вогні курочка не підрум'яниться, включити під кінець сильний гриль на 2 хвилини або збільшити вогонь до 200 градусів. Готовність можна перевірити проколом ножа - витече кров або сік.
Подавати на стіл у гарячому вигляді.
Как приготовить летний салат - самые вкусные мясные салаты.
Рецепты Приготовления: салаты с белыми грибами рецепты. Рецепт греческого салата.
Украинская кухняИзготовим мебель для кухни на собственном производстве
Кулинарный сайт в картинках. Кулинарные сайты с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter