Куряча грудка запечена
- Філе куряче
- Яблуко
- Морква
- Печериці
- Зелень
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія оливкова
- Сік лимонний
- Цукор
- Вершки (жирні)
Підготовлену грудку надрізати, щоб утворилася кишенька. Покласти у поліетиленовий пакет і добре відбити. М'ясо натерти сіллю, перцем, обсипати рубаною зеленню, збризнути соком лимона і покласти в холодильник.
Обсмажити на оливковій олії моркву та печериці протягом двох хвилин, зняти з вогню і додати порізані кубиками яблука. Добре перемішати, додати сіль, цукор, зелень.
У кишеньку курячої грудки укласти підготовлену начинку. Покласти на грудку 3 ст. ложки густих вершків і загорнути у фольгу.
Включити духовку і поставити грудку.
Час нагрівання духовки 10 хвилин + 25 хвилин достатньо, щоб грудка пропеклася і залишилася соковитою, температура 220 градусів.
У фользі утворюється хороший соус для гарніру.
Рецепты для пекарни: рецепт приготовления салата мимоза. Как приготовить летний салат.
Рецепт салата курица в перьяхКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт кофе гляссе в кофемашинеСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Ржаная закваска - ржаная закваска рецепт. Рецепты печенья на любой вкус.
Домашний Йогурт VIVO - как в домашних условиях приготовить йогурт. Домашний йогурт Лактина.
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter