Куряча грудка запечена

ДРУГІ СТРАВИ
786 Куряча грудка запечена
Фото - Куряча грудка запечена
інгредієнти:
  • Філе куряче
  • Яблуко
  • Морква
  • Печериці
  • Зелень
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія оливкова
  • Сік лимонний
  • Цукор
  • Вершки (жирні)

Підготовлену грудку надрізати, щоб утворилася кишенька. Покласти у поліетиленовий пакет і добре відбити. М'ясо натерти сіллю, перцем, обсипати рубаною зеленню, збризнути соком лимона і покласти в холодильник.

Обсмажити на оливковій олії моркву та печериці протягом двох хвилин, зняти з вогню і додати порізані кубиками яблука. Добре перемішати, додати сіль, цукор, зелень.

У кишеньку курячої грудки укласти підготовлену начинку. Покласти на грудку 3 ст. ложки густих вершків і загорнути у фольгу.

Включити духовку і поставити грудку.

Час нагрівання духовки 10 хвилин + 25 хвилин достатньо, щоб грудка пропеклася і залишилася соковитою, температура 220 градусів.

У фользі утворюється хороший соус для гарніру.

Рецепты для пекарни: рецепт приготовления салата мимоза. Как приготовить летний салат.

Рецепт салата курица в перьяхКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепт кофе гляссе в кофемашинеСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Ржаная закваска - ржаная закваска рецепт. Рецепты печенья на любой вкус.

Домашний Йогурт VIVO - как в домашних условиях приготовить йогурт. Домашний йогурт Лактина.

recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter