Куряча грудка з овочами
860
інгредієнти:
- Грудка куряча 1 кг
- Перець солодкий червоний 2 шт.
- Перець солодкий зелений 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Капуста білоголова 0.25 шт.
- Гриби (печериці) 300 г
- Олія рослинна
- Паприка солодка (червона, мелена) 1.5 ч.л.
- Паприка гостра (червона, мелена) 0.5 ч.л.
Запекти перець на вогні на спеціальній решітці, скласти у пакет і залишити на 15 хвилин.
Вийняти перець і очистити від шкірки.
Порізати на смужки і підсмажити на сковорідці.
Моркву і цибулю нарізати аналогічно і теж обсмажити окремо.
Курячі грудки нарізати смужками і злегка обсмажити.
Нарізати гриби, капусту смужками.
З'єднати все у глибокій каструлі, посолити, поперчити, додати паприку і 1 склянку води, перемішати і тушкувати до готовності.
recepti.biz Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Продажа сельхозсырья,цветы - новые рецепты салатов с фотографиями. Новые салаты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі