Куряча грудка з картоплею та кропом
782
інгредієнти:
- Філе куряче 250 г
- Картопля 1 шт.
- Кріп 20 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Борошно пшеничне
- Сухарі
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Куряче філе відбити, посолити, поперчити. Відварити картоплю (не доварити).
На курячу грудку викласти картоплю і кріп (верхню частину). Загорнути філе, надати форму котлети і запанірувати в борошні, далі в яйці і в сухарях.
Обсмажити на олії філе з усіх боків і поставити в духовку на 7-10 хвилин при температурі 180 градусів. Перед подачею розрізати навпіл, уздовж, навскоси.
Печенье из творога розочкиДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Новогодние праздничные блюда фотоРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
карп рецепты приготовления с фото
Рецепты соусов на каждый день: как правильно приготовить соус бешамель. Любите жареную курочку.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі