Куряча грудка з картоплею та кропом

ДРУГІ СТРАВИ
734 Куряча грудка з картоплею та кропом
Фото - Куряча грудка з картоплею та кропом
інгредієнти:
  • Філе куряче 250 г
  • Картопля 1 шт.
  • Кріп 20 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Борошно пшеничне
  • Сухарі
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія рослинна

Куряче філе відбити, посолити, поперчити. Відварити картоплю (не доварити).

На курячу грудку викласти картоплю і кріп (верхню частину). Загорнути філе, надати форму котлети і запанірувати в борошні, далі в яйці і в сухарях.

Обсмажити на олії філе з усіх боків і поставити в духовку на 7-10 хвилин при температурі 180 градусів. Перед подачею розрізати навпіл, уздовж, навскоси. 

 

Печенье из творога розочкиДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас

Новогодние праздничные блюда фотоРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео

карп рецепты приготовления с фото

Рецепты соусов на каждый день: как правильно приготовить соус бешамель. Любите жареную курочку.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter