Куряча грудка з грибами під сирною скоринкою
- Філе куряче (грудка) 500 г
- Гриби 200 г
- Сир твердий 100 г
- Майонез (Провансаль) 50 г
- Олія рослинна 100 мл
- Борошно 3 ст.л.
- Приправа (для курки) 10 г
- Соєвий соус 50 г
2 зубчики часнику дрібно нарізати і залити 1/3 склянки окропу.
Грудку нарізати уздовж на порційні шматочки і замаринувати у соєвому соусі з додаванням спецій (приправа для курки, перець чорний та перець мелений запашний, травички). Залишити на 1-2 год маринуватися.
Гриби відварити у підсоленій воді, а потім обсмажити на олії з цибулею, посолити, поперчити.
Сир натерти на крупній тертці.
Покласти мариновані філе в поліетиленовий пакет і відбити.
Потім кожне філе обваляти в борошні й обсмажити з двох сторін на розпеченій сковороді.
Потім скропити кожне обсмажене філе часниковою водою і відправити на 2 хв у мікрохвильовку.
Далі викласти на кожне філе гриби, можна покласти ще пару кружечків помідора.
Змастити це все майонезом і посипати тертим сиром.
Відправити в мікрохвильовку ще на 2 хвилини (можна в духовку хвилин на 15-20).
Дістати, прикрасити і подати на стіл.
ТутУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Готовим со вкусом - кулинария блюда из печени. Рецепты из печени.
Праздничные салаты на Новый год 2013Праздничное агентство
Кофейные кексы Манго-Манго recepti.biz.ua
http://recepti.biz.ua рецепт салата мимоза классический
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter