Куряча грудка в апельсиновому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
734 Куряча грудка в апельсиновому соусі
Фото - Куряча грудка в апельсиновому соусі
інгредієнти:
  • Грудка куряча (без шкіри) 800 г
  • Апельсин 4 шт.
  • Сік лимона 2 шт.
  • Горіх мускатний 0.5 ч.л.
  • Кориця (мелена) 0.5 ч.л.
  • Цукор тростинний 150 г
  • Соєвий соус 150 г

Нарізати курку на невеликі шматочки. Укласти у каструлю шарами. Кожен шар посипати корицею і мускатним горіхом, збризнути соком лимона. У кінці залити соєвим соусом і перемішати. Залишити на ніч (або на пару годин), щоб краще просочилося.

Викласти курку на деко або у силіконову форму. Поставити у духовку із температурою 200 градусів на 40 хвилин.

Соус. Вичавити сік із лимона та апельсинів. Перелитиу у каструльку або ківш. Змішати із цукром і спеціями (кориця і мускатний горіх) і поставити кип'ятитися.

Постійно помішувати. Соус повинен уваритися в середньому наполовину.

Подавати соус до курки. Можна в останні 10 хвилин приготування курки влити соус у форму і залишити просочуватися.

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кексы и маффины рецепты.

Приготовление канапе. Рецепты приготовления канапе на зубачистки.