Куряча грудка в апельсиновому соусі
- Грудка куряча (без шкіри) 800 г
- Апельсин 4 шт.
- Сік лимона 2 шт.
- Горіх мускатний 0.5 ч.л.
- Кориця (мелена) 0.5 ч.л.
- Цукор тростинний 150 г
- Соєвий соус 150 г
Нарізати курку на невеликі шматочки. Укласти у каструлю шарами. Кожен шар посипати корицею і мускатним горіхом, збризнути соком лимона. У кінці залити соєвим соусом і перемішати. Залишити на ніч (або на пару годин), щоб краще просочилося.
Викласти курку на деко або у силіконову форму. Поставити у духовку із температурою 200 градусів на 40 хвилин.
Соус. Вичавити сік із лимона та апельсинів. Перелитиу у каструльку або ківш. Змішати із цукром і спеціями (кориця і мускатний горіх) і поставити кип'ятитися.
Постійно помішувати. Соус повинен уваритися в середньому наполовину.
Подавати соус до курки. Можна в останні 10 хвилин приготування курки влити соус у форму і залишити просочуватися.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кексы и маффины рецепты.
Приготовление канапе. Рецепты приготовления канапе на зубачистки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter