Куряча грудка у зелeному маринаді

ДРУГІ СТРАВИ
609 Куряча грудка у зелeному маринаді
Фото - Куряча грудка у зелeному маринаді
інгредієнти:
  • Філе куряче 3 шт.
  • Петрушка 2 пуч.
  • Кінза 2 пуч.
  • Часник 5 зуб.
  • Олія рослинна 150 мл
  • Спеції (сіль, перець)

Куряча грудка в зелeном маринаді інгредієнти Зелень і роздавлені зубчики часнику нарубати у блендері.

Куряча грудка в зелeном маринаді До зелені додати олію, сіль, перець - збити. Це буде маринадом для курячих грудок.

фото Куряча грудка в зелeном маринаді Залити маринадом курячі грудки.

Куряча грудка в зелeном маринаді Філе куряче Рівномірно розподілити маринад по м'ясу і залишити на 2-3 години маринуватися.

Куряча грудка в зелeном маринаді Петрушка Безпосередньо перед вечерею обсмажити філе на сухій сковороді-гриль, без додавання олії.

Куряча грудка в зелeном маринаді Кінза Обсмажити по 6-7 хвилин із кожного боку.

На гарнір можна подати рис, картопляне пюре або просто салат зі свіжої зелені. 

 

ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Немецкая кухня рецепты с фотоНемецкие пластиковые окна. Немецкая ортопедическая техника

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter