Куряча грудка у зелeному маринаді
609
інгредієнти:
- Філе куряче 3 шт.
- Петрушка 2 пуч.
- Кінза 2 пуч.
- Часник 5 зуб.
- Олія рослинна 150 мл
- Спеції (сіль, перець)
Зелень і роздавлені зубчики часнику нарубати у блендері.
До зелені додати олію, сіль, перець - збити. Це буде маринадом для курячих грудок.
Залити маринадом курячі грудки.
Рівномірно розподілити маринад по м'ясу і залишити на 2-3 години маринуватися.
Безпосередньо перед вечерею обсмажити філе на сухій сковороді-гриль, без додавання олії.
Обсмажити по 6-7 хвилин із кожного боку.
На гарнір можна подати рис, картопляне пюре або просто салат зі свіжої зелені.
ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Немецкая кухня рецепты с фотоНемецкие пластиковые окна. Немецкая ортопедическая техника
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі