Куряча грудка у винно-гранатовому маринаді
681
інгредієнти:
- Грудка куряча (філе) 2 шт.
- Вино червоне сухе 150 г
- Концентрат гранатовий (наршараб) 150 г
- Коріандр (зерна)
- Цибуля фіолетова
- Спеції
- Цукор тростинний коричневий 1 ст.л.
Приготувати маринад.
У вино додати гранатовий соус.
Повинна вийти трохи густувата консистенція.
Зерна коріандру потовкти у ступці.
Змішати із маринадом.
Нарізати цибулю півкільцями.
Додати у маринад.
Додати столову ложку коричневого цукру, розмішати.
Замаринувати грудки мінімум на 30-45 хвилин.
Шматочки грудки швидко обсмажити.
Вилити залишений маринад, і смажити ще кілька хвилин, доки соус не почне густіти.
Консервация овощей огородконсервация овощей
Кулинарный сайты. Кулинарные страсти сайт.
Тыква купить почтой: пирог из тыквы. Тыква Горлянка бронза.
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепт салата с языка.
Салаты вкусные рецептыКулинарные рецепты
Рецепты для хлебопечки, вкусно - простые рецепты десертов без выпечки с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі