Куряча грудка у вершковому соусі із травами та часником
736
інгредієнти:
- Грудка куряча 500 г
- Вершки 200 мл
- Приправа (часникова із травами) 2 ч.л.
- Борошно пшеничне 1 ч.л.
- Крохмаль кукурудзяний (картопляний) 1 ч.л.
У посудину для запікання покласти курячі грудки (без олії). У вершки додати часникову приправу із травами, борошно, крохмаль. Збити віночком. Залити отриманою сумішшю курячі грудки. Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин, до готовності.
Пирог в разъемной форме рецепт с фотопирог в разъемной форме
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты праздничных закусок с фото. Готовим со вкусом.
Рецепт торта з чорносливомРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Готовим со вкусом - шашлык из куриных сердец. Как приготовить вкусный шашлык.
Мебель для кухни Польская http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі