Куряча грудка у вершковому соусі із травами та часником

ДРУГІ СТРАВИ
736 Куряча грудка у вершковому соусі із травами та часником
Фото - Куряча грудка у вершковому соусі із травами та часником
інгредієнти:
  • Грудка куряча 500 г
  • Вершки 200 мл
  • Приправа (часникова із травами) 2 ч.л.
  • Борошно пшеничне 1 ч.л.
  • Крохмаль кукурудзяний (картопляний) 1 ч.л.

У посудину для запікання покласти курячі грудки (без олії). У вершки додати часникову приправу із травами, борошно, крохмаль. Збити віночком. Залити отриманою сумішшю курячі грудки. Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин, до готовності.

Куряча грудка в вершковому соусі з травами і часником

Пирог в разъемной форме рецепт с фотопирог в разъемной форме

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты праздничных закусок с фото. Готовим со вкусом.

Рецепт торта з чорносливомРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Готовим со вкусом - шашлык из куриных сердец. Как приготовить вкусный шашлык.

Мебель для кухни Польская http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter